Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالباسط پاکزاد گفت: سال گذشته برای بیابان زدایی سیستان 67 میلیارد و 680 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالباسط پاکزاد، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: سال گذشته برای بیابان زدایی سیستان 67 میلیارد و 680 میلیون تومان با احتساب خرید مالچ در نظر گرفته شده بود که شامل دشت سیستان 6 میلیارد و 250 میلیون تومان، استانی یک میلیارد و 430میلیون تومان و60 میلیارد تومان صندوق توسعه ملی و طرح جامع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد: کل پروژه‌های سیستان در سال 98 در زمینه های مالچ پاشی 900هکتار، نهال کاری هزار و 630 هکتار، پخش آب 14 هزار هکتار، بادشکن 150 کیلومتر، قرق 13 هزار و 500 هکتار، مراقبت و آبیاری 865 هکتار، مدیریت چرا سه هزار و 400 هکتار، تولید نهال 55 هزار اصله و نهال کاری مالچ 450 هکتار انجام شده است.

به گفته این مقام مسئول، ۱۴ هزار هکتار از اراضی سیستان پخش آب انجام شده است که می تواند به پخش آب در عرصه های بیابانی کمک کند و باعث مرطوب شدن آن ها شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: در معاونت فنی برنامه توان راهبردی برای سیستان تهیه شد که ۸۵۰ هزار هکتار آن را در نظر گرفتیم، این برنامه راهبردی حتی در وزارتخانه نیز ارائه شد.

پاکزاد افزود: برای آبخیزداری در سیستان برنامه این است که از سیلاب های ورودی برای پخش آب به صورت مطالعه شده و علمی استفاده شود، به علاوه اعتبارات از ردیف های مختلف وارد می شود و برنامه های خود را اجرا می کنیم.

وی گفت: برای ستاد ملی مبارزه با گرد و غبار در سال 98 بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که ۳۴ میلیارد تومان مربوط به منابع طبیعی بود که در قالب پروژه سیستان در بخش آب، نهال‌کاری، قرق و ... از آن استفاده شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیارد تومان پخش آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران پای کار جهاد محرومیت زدایی/فعالیت۱۷۰ گروه جهادی جامعه زنان

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه بصیری پور صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: در دهه کرامت سال جاری ما در بسیج جامعه زنان برنامه‌های خود را در قالب رویداد فرهنگی – هنری بشری تعریف کردیم که متشکل از چندین برنامه ورزشی و هنری و … است.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تلاش کرده‌ایم که برنامه‌ها مناسب با نیاز امروز دختران تدوین شود، بیان‌کرد: می‌خواهیم با الگوگیری از حضرت معصومه (ع) دختران ما با حفظ هویت اسلامی خود در جامعه نیز نقش آفرینی داشته باشند.

بصیری پور ادامه داد: امیدواریم با این برنامه‌ها استعدادهای خوب هنری که بتوانند تولیدات فاخر داشته باشند را شناسایی کنیم چرا که اگر این استعدادها همراه با اندیشه و فکر شود مفاهیم را بهتر منتقل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برنامه فرهنگی- هنری ریحانه یکی از برنامه‌هایی است که در قالب طرح بشری تعریف شده است، گفت: این برنامه قرار است در ایجاد خلاقیت‌ها و نبوغ دخترانه در قالب‌های هنری چون تصویرسازی، پوستر، خوشنویسی، داستان‌های کوتاه، گرافیک متحرک و … نقش آفرینی کند.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی اظهار کرد: بنا بر این است که این ظرفیت‌ها برای معرفی ویژگی‌ها و فضائل حضرت فاطمه معصومه (س) و موضوع عفاف و حجاب به کار گرفته شود و جشنواره در سه سطح سنی زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۸ سال و ۱۸ سال به بالا برگزار می‌شود.

بصیری پور ادامه داد: در مجموع ۶۲ عنوان برنامه را در رده‌های مختلف بسیج به مناسب دهه کرامت برنامه ریزی کرده‌ایم که نمونه آن اجتماع «بنات المقاومه»، برگزاری جشن بانوی کرامت، برگزاری مسابقات ورزشی جام شقایق‌های مقاوم ویژه دختران، جشنواره غذا، برگزاری کارگاه‌های ویژه مادران و دختران و… است.

وی افزود: در طبس و نهبندان نیز برنامه پیاده روی خانوادگی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۷۰ گروه جهادی خاص جامعه بسیج زنان در خراسان جنوبی داریم، ادامه داد: این بانوان در بخش‌های مختلف چون توزیع بسته‌های معیشتی و … کمک خواهند کرد.

بصیری پور یادآور شد: کتاب زنان شاخص خراسان جنوبی در راستای الگوسازی تدوین شده و به زودی رونمایی خواهد شد

کد خبر 6101276

دیگر خبرها

  • ضرورت تسریع در اتمام عملیات اجرایی طرح های جهاد آبرسانی
  • دختران پای کار جهاد محرومیت زدایی/فعالیت۱۷۰ گروه جهادی جامعه زنان
  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • با این 8 روش بدن‌تان را پاکسازی کنید
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است