Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ بیشترین میزان بیننده تلویزیون را شبکه کودک شکل می‌دهد و گروه‌های محدودی بیننده شبکه‌های ماهواره‌ای هستند که البته دلایل مشخصی هم دارد.
مدیر شبکه کودک در واکنش به پخش برنامه‌های مختص به کودکان از شبکه بی‌بی‌سی، به آمار تعداد بیننده‌های شبکه کودک خودمان اشاره می‌کند و می‌گوید، ‌گروه‌های محدودی بیننده شبکه‌های ماهواره‌ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در عین حال از بودجه و آرشیوی که شبکه‌ای مانند بی بی سی در اختیار دارد، ابراز نگرانی می‌کند.
به گزارش ایسنا، محمد سرشار ـ مدیر شبکه کودک تلویزیون (پویا و نهال) دوشنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسشی درباره پخش برنامه کودک از شبکه خبری بی بی سی و اقدامات شبکه کودک در این خصوص اظهار کرد: ۸۴ درصد از خردسالان و ۸۲ درصد از کودکان بیننده کانال‌های ما هستند. بیشترین میزان بیننده تلویزیون را شبکه کودک شکل می‌دهد و گروه‌های محدودی بیننده شبکه‌های ماهواره‌ای هستند که البته دلایل مشخصی هم دارد.
وی ادامه داد: با این حال آماده‌سازی‌ای که در داخل کشور انجام می شود، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در خارج انجام می‌شود؛ به طور مثال دوبله و نسخه‌ای که از کارهای خارجی در داخل کشور آماده می‌شود، بسیار باکیفیت تر است.
از طرف دیگر ساخت برنامه‌های داخل با نوعی فرهنگ بومی منطبق است و وقتی می‌توان کودکان را در محل زندگی خودشان نشان داد، مخاطب بیشتر علاقمند می‌شود و این عناصر پایگاه قدرتمندی را برای شبکه کودک ایجاد کرده است.
مدیر شبکه کودک در عین حال گفت: نگرانی ما از ورود سازمان بی بی سی به حوزه کودک بودجه ای است که دارد. بودجه بی بی سی از وزارت خارجه انگلیس اداره می‌شود و ترسی از هزینه ندارد و می‌تواند هر برنامه ای را که می خواهد به تولید برساند. نکته دوم آرشیو بزرگی از برنامه‌های کودک در دسترس آنهاست که با دوبله می‌توانند پخششان کنند.
سرشار گفت: ما تا به حال با رویکردی سطحی و تجاری روبه‌رو بودیم و حالا دزدی است که با چراغ وارد شده است؛ کسی که تاثیر تربیت را می‌شناسد، پول دارد و وارد عرصه رقابت رسانه‌ای در جنگ نرم شده است. باید گفت یک حریف جدی وسط میدان آمده است که البته شبکه کودک به دقت حرکات رقیب را شناسایی می کند.
وی گفت: در این مسیر بدون حمایت مالی نمی‌توان با قوت جلو رفت. نیاز است که اعتبارات بیشتری تخصیص یابد.۲۵ درصد جمعیت کشور ما را خردسالان تشکیل می‌دهند و دست کم یک چهارم بودجه‌ها باید به این بخش اختصاص یابد. در حالی که بودجه برنامه‌سازی برای کودک بسیار ناچیز است. باید انیمیشن ها و سریال های بسیاری تولید شود و بضاعت فعلی برطرف‌کننده این نیاز نیست.
مدیر شبکه کودک در ادامه درباره فعالیت این شبکه در حوزه ادبیات فارسی نیز عنوان کرد: شبکه کودک در حوزه پاسداشت زبان فارسی پیشروترین شبکه است و در این زمینه به وضعیت قابل قبولی رسیده‌ایم. مجریان ما در این شبکه هر واژه انگلیسی که استفاده کرده اند سه هزار تومان جریمه شده اند.
سرشار درباره ساخت سریال برای کودکان هم اظهار کرد: این کار بر عهده سیمافیلم است و ما اجازه تولید فیلم و سریال را نداریم.
او درباره ساخت آثار موسیقایی نیز توضیح داد: در حال گفتگو با فعالان قدیمی و باتجربه این حوزه هستیم. ما هنوز یک جریان غالب موفق آهنگسازی در کشور نداریم که نیازهای موسیقایی را تامین کنیم. از طرفی استفاده از سازهای مختلف برای موسیقی کودک نادرست است؛ چرا که کودک فقط به دنبال ملودی است.
مدیر شبکه کودک سپس از پخش آگهی‌های بازرگانی برای کودکان و شیوه پخش برخی تبلیغات و سازوکار آن در صداوسیما و در این شبکه انتقاد کرد.
سرشار در بخش دیگری به تشریح برنامه‌های تابستانی این شبکه پرداخت و اعلام کرد: در تابستان ۲۸ عنوان برنامه جدید در کانال‌های پویا و نهال پخش خواهد شد. یعنی به طور میانگین هر سه روز یک عنوان برنامه جدید به روی آنتن خواهد رفت.در جشنواره تابستانی شبکه کودک، ساعات پخش برنامه‌ها دو ساعت افزایش خواهد یافت. براساس نظرسنجی‌ها، الگوی تماشای تلویزیون توسط کودکان در فصل تابستان با دیگر فصل‌های سال متفاوت است و بر همین مبنا، کانال نهال از ساعت ۱۴ تا ۲۴ برنامه‌های خود را برای کودکان زیر ۱۲ سال پخش خواهد کرد. کانال پویا نیز به روال پیشین، از ساعت ۸ تا ۱۴ برنامه‌های ویژه خردسالان زیر شش سال را پخش می‌کند.
او سپس اعلام گرد: کانال پویا با هفت عنوان برنامه ایرانی جدید به پیشواز تابستان رفته است. فصلهای دو و سه پویانمایی «ببعی» مهمان خردسالان در تابستان ۹۸ است. همچنین شبها، در برنامه «شب به‌خیر بچه‌ها» خانم مریم وطن‌پور، یک قصه جدید را همراه با چند عروسک اجرا می‌کند تا مروج قصه‌گویی و کتاب‌خوانی برای خردسالان باشد. فصل سوم مستند «خدا چه آفریده» نیز تولید شده که بچه‌های زیر شش سال را از دیدگاهی توحیدی، با پدیده‌های جهان و شگفتی‌های خلقت آشنا می‌کند. یک برنامه بزرگ ترکیبی استودیویی نیز برای خردسالان در راه است که جزئیات آن جداگانه اعلام خواهد شد.
وی گفت: پویانمایی‌های خارجی جدید «ماشین‌کوکی‌ها»، «صندوقچه بازی»، «موفی»، «پنگوئن کوچولویی به نام پورورو»، «ماجراهای جنگل» و «اتوبوسهای کوچولو» نیز از کانال پویا برای خردسالان پخش خواهند شد.
سرشار درباره کانال نهال و برنامه های آن توضیح داد: این کانال نیز در فصل جدید با برنامه «مل‌مل» میزبان اوقات فراغت تابستانی کودکان شش تا ۱۲ سال است. خانم فاطمه امینی مجری تلویزیون اجرای این برنامه را برعهده دارد و چند عروسک و کارشناس عروسک‌سازی نیز کنار ایشان نقش‌آفرینی می‌کنند.
همچنین برنامه جدید «پف‌فیلم» هم یک جشنواره دیدنی از فیلمهای سینمایی پویانمایی را به راه انداخته و هر روز، یک فیلم را برای کودکان پخش می‌کند. مرکز پویانمایی صبا هم فصل جدید دو مجموعه پویانمایی ایرانی به نام‌های «مهارتهای زندگی» و «خانه ما» را تولید کرده که از کانال نهال پخش خواهند شد.
وی گفت: سال ۹۸، سال توجه بیشتر شبکه کودک به قالب مستند است. فصل دوم مستند گردشگری «دورت بگردم ایران» نیز آخرین روزهای پس‌تولید را طی می‌کند و روایتگر سفر دو خانواده جدید با ۵ کودکشان به غرب کشور است. همچنین مستند خارجی «کتاب وحش» نیز برای اولین بار از کانال نهال پخش خواهد شد.
سرشار در پایان از پخش انیمیشن های خارجی در ایام تابستان خبر داد و گفت: شبکه کودک با ۱۱ عنوان پویانمایی خارجی خواهد داشت. «خرس‌های محافظ جنگل»، «ریون ناقلای کوچولو»، «رکاب‌زنان»، «تعمیرکاران»، «پنگوئن ببری»، «پیمان دوستی»، «موش خبرنگار»، «نگهبانان شیردل»، «نیکو و شمشیر نورانی»، «پاندای کنگفوکار: پنجه آتشین» و «کنام اژدها» مجموعه‌های پویانمایی خارجی جدیدی هستند که در تابستان ۹۸ از کانال نهال شبکه کودک پخش خواهند شد. برچسب ها: شبکه پویا ، برنامه سازی بی بی سی

منبع: خرداد

کلیدواژه: شبکه پویا برنامه سازی بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۵۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند

عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس دوره یازدهم مجلس از خاموش شدن تریبون نمایندگان گرفته تاعدم اعلام وصول استیضاح‌ها، مورد انتقاد قرار گرفت اما برخی از نمایندگان با اوج‌گیری این انتقادات در آستانه شروع به کار دوره دوازدهم مجلس مخالفند و به توصیه رهبری اشاره می‎کنند که گفتند: «شیرینی این انتخابات را به کام مردم تلخ نکنید.»

به گزارش هم میهن، این سخنان شاید شدت این اظهارنظرها که گاهی موجب تخریب می‎شود، کاهش داده اما تندروی‌ها همچنان ادامه دارد و به نظر می‎رسد نقد تند و تیز هیئت‌رئیسه فعلی به قصد رسیدن به هیئت‌رئیسه بعدی در حال انجام است و آنان که در هیئت‌رئیسه فعلی هستند با انداختن تقصیر به گردن رئیس مجلس، خود را از این اتهامات مبرا می‎کنند.

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با هم‎میهن به نقد عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس پرداخته‎است که در ادامه می‎آید:

این تحلیل وجود دارد که برخی با انتقادات تند و تیز از هیئت‌رئیسه از تریبون مجلس به‌دنبال آن هستند که کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس بعدی را کسب کنند. عملکرد هیئت‌رئیسه را در دوره یازدهم مجلس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سخنگوی وقت شورای نگهبان در سال ۱۴۰۰ گفت: «مردم در انتخابات شرکت کنند یا خیر، در مشروعیت انتخابات تاثیری نخواهد داشت.» یعنی انتخاباتی با پشتوانه ۴۰ درصدی مشارکت مردم با انتخابات ۸۰ درصدی تفاوتی ندارد. این نوع نگاه حکمرانی ما به انتخابات است و مردم محلی از اعراب در سیاست و اقتصاد ندارند. اردیبهشت امسال یک‌سال از موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند می‌گذرد. خطاب من به هیئت‌رئیسه بود و سوال کردم که دریافت این خودروها با استیضاح وزیر چه نسبتی دارد؟

یک‌سال از این سوال می‌گذرد و با وجود مستندات دقیقی که ارائه شد، میکروفن نماینده‌ای که این موضوع را اعلام کرد بسته، دادگاهی و به یک‌سال زندان محکوم شد. اما هیچ گزارشی از جانب هیئت‌رئیسه به مردم داده نشد درحالی‌که مردم با اعلام موضوع خودروهای شاسی‌بلند با ابهاماتی روبه‌رو شدند. این برای ارزیابی عملکرد هیئت‌رئیسه و حتی مجلس کافی است.

پس با این مورد که مطرح کردید از نگاه شما عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس بد بوده است؟

مجلس با اعلام این خبر با یک اتهام روبه‌رو شده بود. نمایندگان باید از مجلس می‌خواستند که از شأن مجلس و نمایندگان در چنین شائبه‌ای دفاع کند. چطور وقتی موضوع استعفای نادران اعلام وصول نمی‌شود جلوی تریبون مجلس تحصن می‌کنند و تا آخر جلسه اعلام وصول استعفای خود را می‌گیرند. چرا نمایندگان مجلس که در مظان چنین شائبه‌ای قرار گرفتند چنین مطالبه‌ای از هیئت‌رئیسه نداشتند؟

این دلیل بر نقد عملکرد همه مجلس و نه‌فقط هیئت رئیسه است، به گفته شما هیچ کسی مطالبه‌ای در این زمینه نداشته‎است؟

فقط نوری‌قزلجه و صباغیان پس از آنکه میکروفن من بسته شد، به این موضوع معترض شدند. رئیس مجلس نیز گفت: «مصوبه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است.» کدام ماده قانونی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اجازه می‌دهد که سامانه نماینده مردم به مدت ۴۰ روز بسته شود؟

علاوه بر این موضوعی که شما به‌عنوان نقد به عملکرد هیئت‌رئیسه مطرح کرده‎اید، یکی از انتقاداتی که به هیئت‌رئیسه می‎شود، ورود قطاری ۴۰-۳۰ نفره به مجلس است. چقدر موضوع ورود اتوبوسی و قطاری افراد به مجلس را قبول دارید؟

شاید بیش از این تعداد وارد مجلس شده‌اند. جماعتی از شهرداری وارد مجلس شده‌اند و در ساختار مجلس مسئولیت و پست گرفته‌اند. این افراد از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا (س)، اتوبوسرانی و… به مجلس آمده‌اند و در نهاد اصلی جمهوری اسلامی پست گرفته‌اند.

این موضوعات، مطمئناً مرتبط با ماه‎های اخیر نیست، چرا نمایندگان در ماه‎های آخر و حتی روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم این انتقادات را مطرح می‌کنند؟

هر کسی به انگیزه خاص خود به این موضوعات می‌پردازد. اما من در مناظره با رئیس سازمان خصوصی‌سازی موضوع ورود افراد به مجلس را مطرح کردم و گفتم که شما صاحب چه فضیلتی هستی که این حجم از ثروت کشور به دست‌تان سپرده شده است؟ البته شما جزو فرهیخته‌ترین‌ها هستید بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا (س)، تاکسیرانی و… آمده‌اند. او در مقام پاسخگویی گفت: «جواب ایشان را رهبری باید بدهد.» و جلوی چشم مردم مناظره تلویزیونی را ترک کرد. من اعلام کردم این فرد تاکنون یک آپارتمان در عمرش فروخته که ما ۹ هزار ملک بزرگ دولت را به او سپردیم تا بفروشد؟

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • رهایی گروگان ۶ ساله و دستگیری گروگانگیران در هرمزگان
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • رهایی گروگان ۶ ساله و دستگیری گروگانگیران‌ در هرمزگان
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد (فیلم)
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه